Media

GNTM: Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω, δεν θα το ήθελα ποτέ»

Gossip-tv Team

Happy Day: Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στα παρασκήνια του Chart Show και μίλησε στην κάμερα για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια και το ενδεχόμενο να συνυπάρξει επαγγελματικά ξανά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όταν μίλησε για το GNTM, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική!

«Το Ταλέντο ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία με πολύ ωραίους συνεργάτες. Το χάρηκα πολύ, ήταν η καλύτερή μου στιγμή. Δεν ξέρω ακόμα για του χρόνου, αλλά πιστεύεις ότι θα σου πω ποτέ; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω στο GNTM».
Σε ερώτηση για το αν θα το επιθυμούσε να γυρίσει, ξεκαθάρισε μονολεκτικά: «Ποτέ!».

Αναφορικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη φημολογία που τη θέλει στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν, είπε η Έλενα Χριστοπούλου:

«Αυτό είναι δουλειά των καναλιών. Δεν είναι δουλειά να περιφερόμαστε στις κάμερες και να λέμε αυτά που πρέπει τα κανάλια να πουν πρώτα. Αυτή είναι η θέση μου πάντα κι αυτή θα παραμείνει. Με την Ηλιάνα είμαστε μαζί 20 ώρες την ημέρα, μόνο που δεν κοιμόμαστε μαζί. Αν κάνουμε και εκπομπή μαζί, θα βαρεθούμε η μία την άλλη για πάντα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Ηλιάνα θα κάνει κάτι μόνη της, θα κάνει κάτι υπέροχο και θα το δούμε πολύ σύντομα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved