Media

Μενεγάκη: Συνεχίζει ακάθεκτη τη δίαιτά της και δεν υποκύπτει σε πειρασμούς!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει ακάθεκτη τη δίαιτά της!

Τι και αν ο Γιώργος Παπακώστας έφτιαξε αβγά μπενεντίκτ και εκείνη τα κοιτούσε και τα… λιγουρευόταν, δεν ακούμπησε με τίποτα το αβγό που είχε μπέικον!

Η παρουσιάστρια πήγε στην κουζίνα και είπε «θα κάνουμε αβγουλάκια κάτι πιο light γιατί δεν γίνεται ρε παιδιά, έρχεται καλοκαίρι και πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί!»!

Και συνέχισε λέγοντας στον Γιώργο Παπακώστα: «Μου έχεις σπάσει τη μύτη ρε συ! Έχεις βάλει το μπέικον και… θα φάω αβγό με αβοκάντο, προσπαθώ αυτή την περίοδο να με μαζέψω…» με τον μάγειρα να αναφωνεί «ε, όχι»!

Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια δεν κάνει μόνο δίαιτα, αλλά καθημερινά περπατά χιλιόμετρα και το αποκάλυψε, χθες 11 Μάη λέγοντας: «Πέτυχα κάτι κυρίες το πρωί, το γνωστό περπάτημα, που λέω να μην το κόψω και σε κάτι δασάκια πετυχαίνω κάτι κυρίες, περπατάγανε και κόβανε κάτι αμπελόφυλλα και λέω κι εγώ «ωραία να πω να μου κάνουν κι εμένα ντολμαδάκια…» και ανοίξαμε κουβέντα για την εκπομπή και θέλω να στείλω τα φιλιά μου γιατί στα Μελίσσια βγαίνουν πολλά κορίτσια για περπάτημα το πρωί όλων των ηλικιών… κάτι πρέπει να κάνουμε, γενικώς ο καθένας πρέπει να κάνει κάτι, εγώ αυτό ξέρω»!

Η Ελένη κάνει δίαιτα και συνεχίζει ακάθεκτη...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved