Media

Πάτρα: Νέα συνομιλία Μάνου - γιατρού - Πώς αντιδρά όταν του μιλά για αδιάφορη στάση

Gossip-tv Team

Πάτρα: Νέα στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο απόσπασμα από τη συνομιλία που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με γιατρό στις 20 Απριλίου του 2021, μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, στον οποίο τον προειδοποιεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει κίνδυνος μέσα στο ίδιο του το σπίτι για τα αγγελούδια.

Ο γιατρός, σύμφωνα με την εκπομπή, T-live συνομιλώντας με το πατέρα των τριών κοριτσιών, τον ενημερώνει πως κατά την επίσκεψη του στη Τζωρτζίνα και ενώ ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου, αισθάνθηκε πως οι δύο γονείς ήταν αδιάφοροι και πως ήθελε να φύγουν μέσα στα πρώτα λεπτά του επισκεπτηρίου.

-Γιατρός: Διαβάζεις την αδιαφορία όταν μπαίνεις μέσα και μετά από δύο λεπτά θέλεις να φύγεις και η ίδια η Ρούλα είπε «μα εγώ ήθελα να φύγω γιατί φοβόμουν ότι θα μου κάνετε παρατήρηση».

-Μάνος Δασκαλάκης: Θέλαμε να φύγουμε γιατί σεβόμασταν αυτό απέξω, αυτό εκεί, το 10 με 11.

-Γιατρός: Είναι καλό να το λέτε αυτό αλλά δεν είναι άλλο πράγμα αυτό που έλεγα.

-Μάνος Δασκαλάκης: Ποιο;

-Γιατρός: Εσύ, η αδιαφορία που είπα, νιώθω αδιαφορία, ότι νιώθω αυτοί οι γονείς μπαίνουν μέσα και σαν παρακολουθούν αυτή την ιστορία σαν τρίτοι.

-Μάνος Δασκαλάκης: Ναι.

-Γιατρός: Και μου είπε αρκετά πράγματα τα οποία εγώ θέλω να πιστεύω ότι πρέπει να σας βοηθήσω. Να σας βοηθήσω, μου λες κι εσύ «ότι είναι μες το σπίτι μας εμείς το κάνουμε», αλλά όσο θα είσαι εδώ δεν πρέπει να είναι υποστηρικτικός ο γιατρός;

-Μάνος Δασκαλάκης: Σίγουρα.

-Γιατρός: Δεν πρέπει;

-Μάνος Δασκαλάκης: Σίγουρα.

-Γιατρός: Και να σου πω; Και διαφωνία να υπάρχει όταν μιλάμε δε γινόμαστε καλύτεροι;

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved