Media

Νίκος Ζερβός για Κωστόπουλο- Αθανασοπούλου: «Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλα είναι στημένα»

Gossip-tv Team

Ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το #MeToo, αλλά και την πρόσφατη καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου κατά του Κώστα Κωστόπουλου.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε ανοιχτά πως είναι κατά 99 τοις εκατό σίγουρος ότι τίποτα από όλα όσα έχουν ακουστεί δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Ο Νίκος Ζερβός παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, κάνοντας λόγο αρχικά για το ελληνικό #MeToo και τις καταγγελίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό. Ο ίδιος είπε και την άποψή του σχετικά με την καταγγελία για βιασμό που έκανε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατά του σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλου, υποστηρίζοντας ότι είναι σχεδόν σίγουρος πως αυτό είναι κάτι στημένο και ότι αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα βγει στο φως.

Ο Νίκος Ζερβός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο τώρα που άνοιξε όλη αυτή η ιστορία με το #metoo. Πολλές κοπέλες έχουν δίκιο, δεν λέω ότι έχουν όλες άδικο αλλά ήταν και φυσικό ότι κάποιες κοπέλες θα προσπαθούσαν να το εκμεταλλευτούν όλο αυτό για να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα, κάποιο ρόλο…»

Τον ξέρω τον Κωστόπουλο, είναι συνάδελφός μου. Δεν είμαστε φίλοι. Αυτός κάνει τηλεόραση, εγώ κάνω σινεμά. Είναι εντάξει άνθρωπος. Δεν έχω ακούσει γι’ αυτόν ούτε μισή διαμαρτυρία. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι στημένο... Δε θα κάτσω να ψάξω γιατί το κάνει. Μπορεί να μην την πήρε σε κάποιον ρόλο. Η κοπέλα θα κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας και ότι άλλο κερδίσει… Δεν έχω αποδείξεις, δεν ήμουν και δίπλα για να ξέρω αλλά ξέρω τον σκηνοθέτη λέω ότι κατά 99% δεν έγινε αυτό το πράγμα.

Αν χρειαστεί θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο. Μπορεί σε μια πρόβα ή ένα γύρισμα να ψιλοφλερτάρεις με μια κοπέλα. Αν αυτό το πάρεις και το κάνεις βιασμό… Είναι τόσο χοντρή αυτή η λέξη. Θα μπορούσε να πεί ότι της την έπεσε. Δε ξέρω αν υπήρξε φλερτ. Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρχε»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved