Media

Survivor - Σοφιάννα: Το παρασκήνιο της συνάντησης με την Αντωνά – Ποιες είναι τώρα οι σχέσεις τους

Gossip-tv Team

H Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Open Weekend για τη συμμετοχή της στο Survivor, τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και το παρασκήνιο της συνάντησής της με την Μαρία Αντωνά!

Αρχικά ανέφερε η Σοφιάννα Αβραμάκη: «Εγώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τι έχει ειπωθεί για μένα και τον Άρη. Μπήκα πρώτα στη θέση της Μαρίας, γιατί είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Δε νομίζω πως δώσαμε τροφή. Αμέσως μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο και μας ξεκαθάρισε πως όλα είναι στο πλαίσιο του τρολ. Εγώ είμαι μια ελεύθερη κοπέλα και αυτό μπορεί να με συντροφεύει.»!

Και πρόσθεσε: «Η Μαρία ήταν και η πρώτη έξοδος που έκανα στην Αθήνα. Μου άνοιξε την αγκαλιά της. Ήταν πάρα πολύ δεκτική στο να συναντηθούμε. Δε με ρώτησε ποτέ το παραμικρό, γιατί η Μαρία ξέρει καλύτερα από όλους ποιος είναι ο άνθρωπός της. Δεν περίμενε ούτε τη Σοφιάννα, ούτε κανέναν που δεν τον γνωρίζει, να της εξηγήσει ποιος είναι ο Άρης. Οπότε κινηθήκαμε σε μια πάρα πολύ φιλική συζήτηση και φυσικά όλη αυτή η σχέση συνεχίστηκε και έχουμε πάρα πολύ καλή επαφή. Σχολιάζουμε και λίγα πραγματάκια που συμβαίνουν»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved