Media

Χρήστος Θηβαίος: Η παιδική φιλία με τον Φιλιππίδη και η βοήθεια στο ξεκίνημα του Γιάννη Χαρούλη

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Θηβαίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Χαμογέλα και Πάλι και στον Νίκο Συρίγο για την άγνωστη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και αποκάλυψε ότι έχει βοηθήσει τον Γιάννη Χαρούλη στο ξεκίνημά του. 

Ο τραγουδιστής μίλησε για την ιστορία του με το αλκοόλ αλλά και για την άγνωστη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Έχω μιλήσει στα παιδιά μου για την ιστορία μου με το αλκοόλ. Όταν αποφασίζω να βάλω ένα ποτήρι αλκοόλ τα παιδιά μου με κοιτούν και μου βάζουν όρια. Εάν παλιά τους έβαζα εγώ, τώρα μου βάζουν αυτά», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Θηβαίος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος, δεν ξέρω τί τον ώθησε σε όλα αυτά, θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Θα τον συμβούλευα να είναι ειλικρινής προς τον εαυτό του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το ενδεχόμενο να πήγαινε ως κριτής σε κάποιο show είπε πως, «δεν θα πήγαινα γιατί δεν είμαι ικανός να κρίνω», και αποκάλυψε μία ιστορία του.

«Μου είπαν κάποια στιγμή, ότι είναι ένα παλικάρι από την Κρήτη που έχει πει ότι με θαυμάζει και ήθελε να πάω να τον ακούσω, είπα «όχι δεν μπορώ να το κάνω αυτό». Τελικά το 2002 στον Λυκαβηττό πήρα αυτό το παλικάρι να έρθει τα τραγουδήσει και του έδωσα 2 τραγούδια να πει. Αυτό το παλικάρι είναι ο Γιάννης Χαρούλης».

«Θα έκρυβα από τα παιδιά μου τις άσχημες στιγμές μου, ωστόσο κάνω τα λάθη μου παραμύθι», είπε κλείνοντας ο Χρήστος Θηβαίος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved