Media

Συγκινεί η Μάγια Τσόκλη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η υιοθεσία του γιού της που της άλλαξε τη ζωή

Gossip-tv Team

Η Μάγια Τσόκλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, όσο και για την υιοθεσία του γιου της, Νικόλα. 

Η δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα, σε μια συνέντευξη εκ βαθέων.

Η Μάγια Τσόκλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" και η ίδια έκανε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, όταν η ίδια είχε ταλαιπωρηθεί με ρο πρόβλημα υγείας του καρκίνου του μαστού, όπου ήταν για εκείνη μια πολύ δύσκολη εμπειρία, μιας και φοβήθηκε για την ζωή της. Η ίδια σημείωσε πως το πιο σημαντικό ήταν ότι είχε δίπλα της ανθρώπους που την στήριζαν σε κάθε νέο της βήμα και σε κάθε προσπάθεια.

Η Μάγια Τσόκλη ανέφερε: «Το άγχος μου με την πολιτική, έχω την αίσθηση ότι η ταχύτητα που έγινε συνδέεται με αυτό... Είχα καρκίνο του μαστού, ήμουν πάντα τυπική με τις εξετάσεις, είχα πιάσει ένα γρομπαλάκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία, επειδή είχα κάνει πρόσφατα εξετάσεις. Όταν πήγα πια, συνειδητοποίησα ότι ήταν μία κακοήθεια».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Παράλληλα, η δημοσιογράφος μίλησε και για την υιοθεσία του γιού της, η οποία και της άλλαξε την ζωή. Η ίδια δεν θέλει να μιλάει για αυτήν της τη πράξη, μιας και θεωρεί ότι δεν είναι ένα θέμα, το οποίο δεν θέλει να παραπροβάλλεται και φυσικά αφορά ένα άλλο άτομο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Μάγια Τσόκλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό γιατί θεωρώ ότι αφορά έναν άλλο άνθρωπο και ομολογώ ότι ενοχλούμαι λίγο από κάποιες περιπτώσεις που παραπροβάλλουν την πράξη της υιοθεσίας. Την υιοθεσία πρέπει να την κάνει κάποιος πολύ συνειδητά, γνωρίζοντας ότι περιέχει δυσκολίες μεγαλύτερες από το να κάνεις ένα βιολογικό παιδί που είναι πολύ δύσκολο από μόνο του».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved