Media

Πέτρος Κουσουλός: «Έμαθα ότι θα γίνω πατέρας ενώ η γυναίκα μου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο»

Gossip-tv Team

O Πέτρος Κουσουλός, σε συνέντευξή του, μίλησε για τον ρόλο του ως μπαμπάς, υποστηρίζοντας ότι η ζωή του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 

Είναι ένας από τους πολύ γνωστούς δημοσιογράφους, τον οποίο και το κοινό εμπιστέυεται, μιας και τόσο το ρεπορτάζ του, όσο και οι τοποθετήσεις του είναι πάντοτε καίριες και με ουσιαστικό νόημα.

Ο Πέτρος Κουσουλός, αυτήν την φορά, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της "ΕΡΤ" "Μαμά- δες" και μίλησε για την έντονη καθημερινότητά του ως πατέρας, μιας και έχει δυο κόρες, με την μεγαλύτερη να είναι μόλις τεσσάρων ετών. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν μπορεί με τίποτα να χαλάσει χατίρι στις κόρες του και τους έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, ενώ παράλληλα τονίζει ότι η γυναίκα του είναι η πιο αυστηρή της οικογένειας.

Ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αλλάξει η ζωή μου με τον ερχομό των παιδιών μου. Η μεγάλη είναι 4 ετών και με την μικρή έχουν 11 μήνες διαφορά και αυτό ήταν και λίγο δύσκολο για εμάς. Τα παιδιά δίνουν άλλο νόημα στη ζωή.

Η πρώτη κόρη μου ήταν 3 μηνών όταν μάθαμε ότι η σύζυγός μου ήταν πάλι έγκυος. Είναι ωραίο γιατί είναι κοριτσάκια και επειδή είναι το ίδιο φύλο είναι τέλεια αυτή η συνύπαρξη... Είμαι χαζόμπαμπας, δεν μπορώ ποτέ να τις μαλώσω, η μαμά είναι η αυστηρή της οικογένειας».

Ο δημοσιογράφος επίσης αποκάλυψε και τον τρόπο, με τον οποίο πληροφορήθηκε για την πρώτη εγκυμοσύνη της γυναίκας του, λέγοντας: «Έμαθα ότι θα γίνω πατέρας ενώ η γυναίκα μου βρισκόταν στο νοσοκομείο, γιατί είχε πάθει κάτι γυναικολογικό και επειδή οι γιατροί έπρεπε να την εξετάσουν για να δουν ποια αντιβίωση θα της χορηγήσουν, ανακαλύψαμε πως είναι έγκυος.

Ήθελα πολύ να κάνω μία οικογένεια και είμαι ευτυχής ενώ βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουνε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία, είναι η συνέχειά σου ουσιαστικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved