Media

Τριαντάφυλλος: «Έβγαλα πολύ καλά λεφτά από το Survivor. Ακόμα και παραπάνω από το έπαθλο»

Gossip-tv Team

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για την συμμετοχή του στο Survivor, τα χρήματα που κέρδισε, αλλά έκανε λόγο και για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι. 

Είναι ένας από τους παίκτες που είχε προκαλέσει τεράστια αίσθηση στον προηγούμενο κύκλο του Survivor, ενώ οι υποψηφιότητές του για αποχώρηση ήταν συνολικά 10.

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "OPEN Weekend" και μίλησε για τα χρήματα, που κατάφερε να βγάλει από το Survivor, λέγοντας χιουριστικά ότι μπορεί να ήταν πολλά, αλλά η παραγωγή τα πήρε πίσω, μέσα από τις ψήφους του κοινού. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σήμερα, καθώς και με ποιούς παίκτες από το ριάλιτι έχει κρατήσει επαφές και μιλούν ακόμα.

Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν έχω παράπονο. Πληρώθηκα πάρα πολύ καλά από τον κύριο Αντζούν. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά και έβγαλα παραπάνω από το έπαθλο. Μου έστειλαν ένα μήνυμα το καλοκαίρι όταν γύρισα από το παιχνίδι και αντί να μου πουν μπράβο ή κάτι τέτοια, γύρισαν και μου είπαν: "Καλοφάγωτα!"...

Όσον αφορά το φετινό Survivor, εγώ πιστεύω ότι εμένα με μιμίθηκε λίγο ο Μαρτίκας. Φέτος η αλήθεια είναι ότι έχει αγαπηθεί κανένας όπως είχαν αγαπήσει εμάς. Με τον Λάμπρο τα βρήκαμε είναι ένα πολύ καλό παιδί έχει πολύ ήθος και τώρα μιλάμε είμαστε καλά".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved