Media

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται η δίκη του - Έφτασε στα δικαστήρια ο ηθοποιός

Gossip-tv Team

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας.

Λίγα λεπτά πριν τις 9.00 το πρωί κατέφθασε ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη συνοδεία αστυνομικών, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου σήμερα θα συνεχιστεί η δίκη του με την πρώτη μηνύτρια να καταθέτει για 6η φορά.

Αναμένεται να ανέβει στο βήμα και το δεύτερο φερόμενο ως θύμα, όταν και θα ανοίξουν οι πόρτες του δικαστηρίου για να ακουστούν δημοσίως και οι περιγραφές.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι σχεδόν ένα χρόνο φυλακισμένος, για κατηγορίες που δεν υπάρχουν στοιχεία. Μία καταγγελία που έχει γίνει το 2008 και το 2009, η καταγγέλλουσα η μόνη απόδειξη είναι ο λόγος της και τα λεγόμενα των οικείων της», ανέφερε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα στο Σαββατοκύριακο ο δικηγόρος του ηθοποιού.

«Πρέπει να γίνονται οι καταγγελίες σε συγκεκριμένο χρόνο και να τεκμηριώνονται για να μην υπάρχει εκφυλισμός του #metoo. Είναι τόσο ισχυρό το βίωμα του βιασμού που κάθε γυναίκα θα πρέπει να το καταγγέλλει άμεσα.

Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αυτό ορίζουν οι νόμοι. Από τα στοιχεία που υπάρχουν, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος. Ειδικά η πρώτη καταγγέλλουσα έχουν πέσει σε τέτοιες αντιφάσεις, που εάν διαβάσει κανείς στη συνέχεια αυτά που είπε, θα το δει και μόνος του ότι είναι αθώος»

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved