Media

Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το ταξιδάκι στην Κάρυστο – Η ηλιοθεραπεία και οι απολαυστικές πίτες

Gossip-tv Team

Το πρώτο ταξίδι της λίγο πριν το καλοκαιράκι έκανε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει μία απόδραση στην Κάρυστο με την οικογένειά της, εκεί όπου έχουν εξοχικό και η μαμά της, η κυρία Ζέτα Μισόκαλου προτιμά να περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16-05) η Ελένη επέστρεψε στο πόστο της και θέλησε να μοιραστεί τις υπέροχες στιγμές που πέρασε.

«Καλή εβδομάδα! Όσο εξακολουθεί ο καιρός να είναι γλυκός νομίζω ότι όλοι κάπως ξεμυαλιζόμαστε. Εγώ δεν έκανα μεγάλη απόδραση, μια ώρα από την Αθήνα είναι η Κάρυστος. Πραγματικά λες και ταξιδέψαμε και πήγαμε… τι να πω… Είναι αυτή η αλλαγή, αυτό που περπατάς στο λιμανάκι και σου έρχονται μυρωδιές από το ψαράκι, το χταποδάκι και όχι μόνο αυτά… αλλά και πολύ ωραίες πίτες. Ευχαριστήθηκα να τρώω πίτες!», είπε.

Η Ελένη μέσα σε όλα αυτά βούτηξε στα καταγάλανα νερά της Καρύστου και… πόζαρε με τη μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου!
Μάλιστα, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και τη φωτογραφία γράφοντας:

«Αυτοκόλλητες για πάντα !
Πόσες αναμνήσεις έχω από την Καρυστο … όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές , θαλασσα , παιχνίδι , ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλιες και την πλατεία ! Και την μαμα μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά …η μαμα μου η κυρία ΖΕΤΑ , με την τεράστια υπομονη και την πιο ζεστη αγκαλιά ! # eleni #motherdaughter #karystos #greece»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved