Media

Νάντια Κοντογιώργη: «Είναι εξαιρετικά προσωπική ερώτηση το αν θα παντρευτώ»

Gossip-tv Team

Η Νάντια Κοντογιώργη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και έκανε λόγο τόσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, όσο και για την προσωπική της ζωή. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο την στηρίζει και την ακολουθεί σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Νάντια Κοντογιώργη θα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ "Mamma Mia" και μίλησε στην εκπομπή "Happy Day" σχετικά με αυτόν τον ρόλο, αλλά εκμυστηρεύτηκε παράλληλα ότι είχε θαυμάσει και την Δέσποινα Βανδή, που είχε παίξει τον ίδιο ρόλο. Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και για το αν σκοπεύει να παντρευτεί, η ίδια τόνισε ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά προσωπική ερώτηση.

Η Νάντια Κοντογιώργη απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα είμαι η Ντόνα, η «Mamma». Η αλήθεια είναι πως όταν μου πρότειναν τον ρόλο είπα “δεν είμαι πολύ μικρή και όμορφη;”. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη Δέσποινα Βανδή, την είχα θαυμάσει τότε και νομίζω και εκείνη θα χαρεί να το δει απ’ έξω πώς είναι»

«Είναι εξαιρετικά προσωπική ερώτηση το αν θα παντρευτώ. Έχει να κάνει με τη ψυχή μου το αν θα επιλέξω έναν άνθρωπο ή θα με επιλέξει αυτός. Όπως και το θέμα παιδί, είναι βαθιά ζητήματα της ψυχής ενός ανθρώπου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved