Media

MasterChef: Το προτελευταίο Mystery Box ζητά την πιο «δημιουργική» κρέπα- Η αντίδραση των παικτών!

Gossip-tv Team

MasterChef: Το σημερινό επεισόδιο (16-5) ξεκίνησε με το προτελευταίο Mystery Box, με κάποιους να δείχνουν ενθουσιασμένοι, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής πλησιάζει προς το τέλος το, με τους παίκτες να έχουν περισσότερη αγωνία από ποτέ, αλλά παράλληλα δίνουν σε κάθε δοκιμασία τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 16 Μαΐου παρακολουθήσαμε την προτελευταία δοκιμασία του Mystery Box, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. Το ζητούμενο στη συγκεκριμένη δοκιμασία, όπως το ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές, φάνηκε αρχικά να είναι απλό, αλλά εκεί κρυβόταν και η μεγάλη παγίδα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι σεφ ζήτησαν από τους 7 καλύτερους του διαγωνισμού να φτιάξουν μια κρέπα, με διάφορα υλικά, τα οποία και τους είχαν αφήσει στους πάγκους τους.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι, μιας και είχαν ξαναφτιάξει κρέπες, ενώ ο Νίκος δεν είχε την ίδια άποψη, μιας και δεν είχε ιδέα από όλο αυτό. Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του Mystery Box, θα είχε πολλά πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας, όπου από εκεί θα προκύψει και ποιοι θα είναι οι προτεινόμενοι για αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved