Media

MasterChef: Ο Πάνος κέρδισε την δοκιμασία- Επέλεξε την ασυλία και οδηγήθηκε απευθείας στην 6αδα!

Gossip-tv Team

MasterChef: Το σημερινό επεισόδιο ήταν εξαιρετικά κρίσιμο, μιας και οδήγησε τον Πάνο στην 6αδα απευθείας,  ως νικητή της δοκιμασίας του Mystery Box. 

Όσον πλησιάζει προς το τέλος το ριάλιτι μαγειρικής, οι δοκιμασίες δείχνουν να είναι όλο και πιο δύσκολες, με τους παίκτες να βάζουν κάθε φορά τα δυνατά τους, για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 16 Μαΐου ξεκίνησε με την δοκιμασία του Mystery Box, το οποίο και είχε να κάνει με την δημιουργία μιας υπέροχης και δημιουργικής κρέπας. Ο Πάνος, ο Γιάννος και η Καλλιόπη είχαν τις καλύτερες προσπάθειες, ενώ ο Πάνος ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει και να πάρει και τα πλεονεκτήματα για το τεστ δημιουργικότητας.

Μόλις πήγε στην αποθήκη τροφίμων με τους κριτές, ο ίδιος αποφάσισε ότι δεν θα μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας και επέλεξε την ασφάλεια, για να οδηγηθεί στην τελική 6αδα του διαιγωνισμού. Ο Πάνος θα είχε την δυνατότητα να μοιράσει 6 καλάθια στους υπόλοιπους παίκτες, για να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό πιάτο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved