Media

Χαρδαβέλλας: Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο το 2009

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη έδωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ένας από τους πιο γνωστούς και έμπειρους δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έμεινε ορφανός πολύ μικρός αφού έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 2 μηνών και τη μητέρα του στα πέντε του.

«Μετά από τέτοιες απώλειες σκέφτεσαι αν θα αφήσεις πίσω σου το παιδί σου... Σε ακολουθεί όλη σου τη ζωή η έλλειψη της αγάπης και της αγκαλιάς» είπε ο ίδιος και συνέχισε συγκινώντας: «Αν με ρωτήσεις πώς ήταν η μητέρα μου δεν θυμάμαι. Αναγκάζεσαι να «κάψεις» το «φιλμ» για να μην θυμάσαι».

Ο ίδιος γυρνώντας τον χρόνο πίσω τόνισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία».

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας διηγήθηκε και μία πολύ συγκινητική ιστορία που βίωσε κατά τη διάρκεια ενός πολέμου που κάλυπτε ως πολεμικός ρεπόρτερ και τον έκανε να κλάψει. Ήταν όταν ένα 15χρονο αγόρι του έδωσε μέσα σ’ ένα σπιρτόκουτο, μία πασχαλίτσα που είχε για συντροφιά λίγο πριν πεθάνει.

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί για ακόμα μία φορά στην Αγγελική Νικολούλη, τη μαθήτριά του, πυ για ακόμα μία φορά επανέλαβε πως η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλό της, δηλαδή τον ίδιο.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved