Media

Deal: Έχασε 120.000 ευρώ σε μόλις πέντε λεπτά- Σαστισμένοι όλοι στο πλατό!

Gossip-tv Team

Deal: Στο σημερινό επεισόδιο (17-5) παρακολουθήσαμε κάτι, που δεν είχε ξαναγίνει στη φετινή σεζόν, με την παίκτρια να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβαινε. 

Είναι το απόλυτα διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι, το οποίο και κρύβει και πολλές ανατροπές, με τους τηλεθεατές να μένουν με το στόμα ανοιχτό κάθε φορά.

Στο επεισόδιο της Τρίτης η Μάρουα ξεκίνησε με την καλύτερη ενέργεια, με την ίδια να είναι αρκετά αισιόδοξη στο ότι θα τα πάει πολύ καλά. Η παίκτρια είπε στον Χρήστο Φερεντίνο ότι αν κερδίσει ένα καλό ποσό, θα κάνει τον γάμο της και την βάπτιση της κόρης της μαζί και θα ήθελε να αγοράσει και ένα αυτοκίνητο. Όλοι οι υπόλοιποι της ευχήθηκαν το καλύτερο και έτσι ξεκίνησε το παιχνίδι.

Από το πρώτο κουτί, η Μάρουα πήρε την πρώτη κρυάδα, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι από το πρώτο κιόλας κουτί έχασε τις 40.000 ευρώ. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, μιας και στην συνέχεια έχασε τις 20.000 ευρώ και στο τέλος τις 60.000 ευρώ. Όλα αυτά συνέβησαν από τον πρώτο κιόλας γύρο, με την ίδια να απορεί για το τι συμβαίνει και τα πράγματα έχουν πάει τόσο άσχημα.

Βέβαια, όλοι έμειναν σαστισμένοι, με τον τραπεζίτη να είναι ο μόνος που έκανε πάρτι!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved