Media

Το official movie των Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ κυκλοφόρησε κι εντυπωσιάζει!

Gossip-tv Team

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ, έρχονται για 19η χρονιά και μας προετοιμάζει μέσα από ένα ξεχωριστό official movie!

Το official movie των φετινών Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ μόλις κυκλοφόρησε και μας μεταφέρει την ξεχωριστή ενέργεια και το vibe αισιοδοξίας και διασκέδασης που θα ζήσουμε όλοι μαζί, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do!

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ, αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνονται με την ενέργεια της μουσικής και συμμετέχουν όλοι μαζί σε αυτό το ξεχωριστό official movie που κυκλοφόρησε κι εντυπωσιάζει!

Στο ιδιαίτερης αισθητικής official movie, με την υπογραφή του σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα, πρωταγωνιστούν αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Σαμπάνης, η Josephine, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSES, ο SNIK, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, ο LIGHT και η Τάμτα, οι οποίοι μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά, παρουσιαστή των Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ και την Κόννι Μεταξά, καθώς και τους παρουσιαστές της εκπομπής «Τhe Viral Heroes», Dat Lilly και Dee, μας υποδέχονται σε ένα ανατρεπτικό και γεμάτο ενέργεια party.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved