Media

Η εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου: «Ήθελα να αποκτήσω και άλλα δυο παιδιά, άλλα δεν τα κατάφερα…»

Gossip-tv Team

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε στην «Ελένη» για την ανάγκη της να ακούει «Σ' αγαπώ», που πηγάζει από τον αποχωρισμό από τους γονείς της σε μικρή ηλικία, εξήγησε πόσα εμπόδια έπρεπε να ξεπεράσει μέχρι να ανέβει στο βάθρο, και αναφέρθηκε και στον γάμο της που κράτα 38 χρόνια και ανέλυσε, γιατί δεν πίεζε ποτέ τον γιο της να είναι πρώτος.

Η πρώην αθλητρια, σε μία μοναδική εξομολόγηση, μίλησε για τον γιο της αλλά και για τη ζωή της.

«Δεν πίεσα ποτέ τον γιο μου να είναι πρώτος. Έξαλλου έχει ήδη τη σκιά του πάτερα του και τη δίκη μου πάνω του. Ο γιος μου ήταν το μοναδικό πράγμα που μου ήρθε εύκολα στη ζωή μου. Παρότι είχα γυναικολογικά προβλήματα, έμεινα έγκυος», ανέφερε αρχικά η Βούλα Πατουλιδου.

«Ήθελα να αποκτήσω και άλλα δυο παιδιά, άλλα δεν τα κατάφερα, γι’ αυτό πιέζω τον γιο μου να μου κάνει τρία εγγόνια», πρόσθεσε.

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή που οι γονείς της μετανάστευσαν στη Γερμάνια και την άφησαν με τη γιαγιά της.

«Από τότε που οι γονείς μου με άφησαν πίσω στην Ελλάδα, με καταδιώκει η ερώτηση: “Με αγαπάς;”», πρόσθεσε μιλώντας στην «Ελένη».

Για την επιτυχία της στον αθλητισμό, αλλά και τα διδάγματα που πήρε από αυτόν, είπε πως, «το 98% των ανθρώπων μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω. Όταν ανέβηκα στο βάθρο όμως, δεν τους έβλεπα καν. Η Ολυμπιάδα μού έμαθε να κυνηγάω το ανέφικτο. Με δίδαξε να διεκδικώ την πρωτιά».

Τέλος η Βούλα Πατουλίδου τοποθετήθηκε σχετικά με τον σύζυγό της και την σχέση που έχουν.

«Δεν θα είχα αξιοποιήσει τα χαρίσματα που είχα, αν δεν υπήρχε ο σύζυγος μου. Είμαστε μαζί 38 χρόνια. Έχει δυσκολίες ο γάμος. τότε όμως, θυμάσαι τη βοήθεια του άλλου όταν ήσουν άπλα ένα όνομα ανάμεσα σε 10 εκατομμύρια ανθρώπους», κατέληξε λέγοντας.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved