Media

Σασμός: Το συγκλονιστικό φινάλε με την παπαδιά να μένει... παγωτό και οι συνταρακτικές εξελίξεις

Gossip-tv Team

Σασμός: Δεν πίστευε στα αφτιά της η παπαδιά, όταν άκουσε από τα χείλη της Μαρίνας να της λέει πως το παιδί της Αργυρώς δεν είναι του Σταύρου αλλά του Αστέρη. 

Η σκηνή με τις καταπληκτικές ερμηνείες των δύο γυναικών ήταν πολύ δυνατή, με την Κατερίνα να μένει με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσε από τα χείλη της καλύτερής της φίλης να της λέει πως ο μικρός Πετρής είναι παιδί του Αστέρη και όχι του Σταύρου που όμως τον μεγαλώνει σαν να ήταν δικό του παιδί.

Τη δυνατή αυτή σκηνή θα μπορούσε μπορούσε να επισκιάσει μόνο ένα εξίσου δυνατό τρέιλερ με τις εξελίξεις του επόμενου επεισοδίου που θα δούμε σύντομα.

Σε αυτό είδαμε τη Στέλλα να ζητάει να μάθει από τον Αστέρη όσα του είπε ο Γεράσιμος, τη Βασιλική να δέχεται συμβουλές από τη γιαγιά Ρηνιώ την ώρα που η Καλλιόπη παραμονεύει και τις βλέπει και πολλές ακόμα συνταρακτικές εξελίξεις.

Ισχύουν τα spoilers που θέλουν τον Αμερικάνο, λίγο πριν ξεψυχήσει να παραδέχεται ότι έχει πει ψέματα για τον θάνατο του Στεφανή και πως δεν ήταν εκείνος που τον σκότωσε ενώ την ίδια ώρα η Βασιλική μαθαίνει πως ο Μαθιός πίσω από την πλάτη της κανόνισε να πιάσει ξανά δουλειά, χωρίς να της πει τίποτα.

Δείτε παραπάνω το αποκαλυπτικό τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved