Media

Survivor: Ο Σχίζας εκδηλώθηκε! Αποκάλεσε την Παναγιώταρου «γυναίκα της ζωής του»!

Gossip-tv Team

Survivor: Για αρκετό καιρό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας δεν παραδέχονταν τη σχέση μεταξύ τους. Όμως, ήρθε η ώρα για να το αποκαλύψουν. 

"Παιδιά κοιτάχτε, δεν είναι η πιο όμορφη κοπέλα που υπάρχει;" ρώταγε τους συμπαίκτες του ο Στάθης Σχίζας όταν είδε στο κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο παίκτης των Κόκκινων πολύ χαρούμενος που έβλεπε την Αλεξάνδρα αλλά και έναν κοινό τους φίλο και μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους, δεν έκρυψε τα πραγματικά του συναισθήματα και μάλιστα όταν τον ρώτησε εκείνη γιατί έδειχνε λίγο πεσμένος τις τελευταίες μέρες, εκείνος της είπε ότι η κακή ψυχολογία του είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν κέρδιζαν έπαθλο φαγητού τις τελευταίες μέρες.

Τώρα όμως που κέρδισαν έδειχνε πολύ χαρούμενος και μάλιστα, εκδήλωσε και τα πραγματικά του συναισθήματα προς την αγαπημένη του λέγοντάς της ένα πολύ τρυφερό "σ' αγαπώ".

Στο τέλος, λίγο πριν κλείσει η επικοινωνία τους, την αποκάλεσε "γυναίκα της ζωής του" τονίζοντάς της πολλές φορές πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει για να τη δει από κοντά.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved