Media

Νίκος Πορτοκάλογλου: Τα συγκινητικά του λόγια για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα – «Μου λείπει πολύ»

Gossip-tv Team

 Καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων με συγκινητικά λόγια για τον φίλο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έχει φύγει από την ζωή αλλά και την οικογένειά του.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανέφερε: «Δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις και παλεύει και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Δεν είναι πολύ εύκολο. Θυμάμαι πολύ καλά προς την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».

Και τόνισε:«Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη συνέβη γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε φάση ωριμότητας που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά. Μου λείπει πολύ, πολύ. Κράτησε λίγο η συνεργασία μας και, όταν το σκέφτομαι αυτό, λέω κάλλιο αργά παρά ποτέ. Πάλι καλά που έγινε αυτή η συνεργασία και συναντηθήκαμε μουσικά»!

Και αναφέρθηκε και στην οικογένειά του υπογραμμίζοντας «Εισπράττω τεράστια χαρά. Η κόρη μου με τον γιο μου έχουν 11 χρόνια διαφορά. Με τη γυναίκα μου είχαμε πάρει απόφαση ότι δεν θα έρθει δεύτερο παιδί, αλλά ήρθε τελικά με το έτσι θέλω. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός της ζωής μου και η μεγαλύτερη επιτυχία μου».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Πορτοκάλογου στον Νίκο Χατζηνικολάου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved