Media

Νικολέττα Τσομπανίδου: Από το Bachelor στο... Shopping Star και ουδείς την πήρε είδηση!

Gossip-tv Team

Η Νικολέττα Τσομπανίδου έγινε γνωστή από το Bachelor, η οποία κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, αλλά λίγους μήνες μετά το ζευγάρι χώρισε!

Η Νικολέττα έχει αλλάξει πια σελίδα στη ζωή της και είναι εδώ και καιρό με Δημήτρη.

Μάλιστα η νικήτρια του Bachelor είχε αποκαλύψει πως ξόδεψε τα χρήματα από το ριάλιτι: «Είμαι μόλις 22 χρονών. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα. Ότι είμαι σε αυτή την ηλικία, ότι έχω κάνει πολλά περισσότερα βήματα από ότι κάποιος άλλος στην ηλικία. Πιστεύω πως έχω άστρο. Έχω καταφέρει πάρα πολλά. Σε ένα χρόνο μετακόμισα και άνοιξα 2 μαγαζιά. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω να σχεδιάζω εγώ, αλλά είμαι πολύ δημιουργική, έχω πολλές ιδέες. Με βοηθάνε άνθρωποι να τις υλοποιήσω. Τα χρήματα που κέρδισα στο παιχνίδι το έχω επενδύσει στο επιχειρηματικό μου βήμα» είπε αρχικά η Νικολέττα και συνέχισε:

Και είχε προσθέσει: «Νομίζω πως είμαι το μοναδικό άτομο, που όταν βγήκαν από ένα ριάλιτι πήραν τόσους πολλούς ακόλουθους. Πήρα γύρω στους 200 χιλιάδες. Μπήκα με 1.000 και βγήκα με 210.000 χιλιάδες. Πήρα 7 κιλά. Μπήκα 54 και βγήκα 61 -62. Τρώγαμε πολύ και δεν υπήρχε άσκηση από επιλογή μας. Από το άγχος δεν μπορούσες να σταματήσεις να τρως. Το άγχος το έβγαζες εκεί... Έκανα μια φιλία μέσα, την Σία. Είναι η νέα μου κολλητή. Περνάμε πάρα πολύ ωραία».

Πρόσφατα, η Νικολέττα Τσομπανίδου πήρε μέρος στο shopping star με την Βίκυ Καγιά και την πήρε είδηση μόνο μία παίκτρια!

Η Νικολέττα σε ρόλο πωλήτριας, εξυπηρέτησε τις κοπέλες να διαλέξουν τα κατάλληλα ρούχα!

Δείτε την παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved