Media

Δανάη Μπάρκα: Ντύθηκε νύφη και... αυτός είναι ο τυχερός! (Video)

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μπάρκα εισέβαλε στο Πάμε Δανάη ντυμένη νύφη με αφορμή ένα θέμα και κρατούσε στο χέρι της μία υπέροχη ανθοδέσμη.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» συγκέντρωσε και παρουσίασε με πολύ χιούμορ τους διάφορους τύπους γυναικών την ημέρα της πρόβας του νυφικού τους!

Η τελειομανής: Αυτή την ξεχωριστή μέρα θέλει να είναι όλα στην εντέλεια! Τα νεύρα της; Κρόσσια! Ταυτόχρονα, έχει άποψη για όλα!

Η τσιγκούνα: Το ότι παντρεύεται δε σημαίνει ότι πρέπει να χαλάσει και ένα… σκασμό λεφτά! Μετρημένα και περιποιημένα, λέει η ίδια, για… καβούρια στις τσέπες της, μιλούν οι άλλοι!

Η αναποφάσιστη: Είπε το «ναι», ωστόσο ακόμα και την τελευταία στιγμή μοιάζει να δυσκολεύεται με την… κουλούρα, αλλά και με την επιλογή του νυφικού!

Η ευσυγκίνητη: Το δάκρυ βρίσκεται στην άκρη του ματιού και περιμένει την αφορμή για να κυλήσει! Ποια είναι η αφορμή; Μα… το οτιδήποτε!

Η κατά του γάμου: Δεν ήθελε να παντρευτεί, έλεγε, και να που η ζωή της τα έφερε αλλιώς. Αυτό, όμως, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα αλλάξει και τις απόψεις της!

Ποιος όμως έπιασε την ανθοδέσμη της;

Η Δανάη Μπάρκα πέταξε την ανθοδέσμη ως είθισται με έναν single συνεργάτη της να είναι ο τυχερός που την έπιασε. Ο λόγος για τον Τίμο Ζαχαράτο, ο οποίος αυτή τη περίοδο δεν είναι σε σχέση και όλοι φώναζαν «βρήκαμε και τον γαμπρό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved