Media

Survivor - Απόστολος Ρουβάς: Τα κιλά που έχασε και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε

Gossip-tv Team

Ο Απόστολος Ρουβάς εμφανίστηκε στην εκπομπή, Love it και ήταν αποκαλυπτικός όσον αφορά το survivor και τη συμμετοχή του!

Ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε τους πέντε μήνες που βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν δίστασε να αναφέρει πως ήθελε να φύγει από το survivor γιατί είχε κουραστεί!

Ο σεφ ανέφερε χαρακτηριστικά στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν οι δικοί μου άνθρωποι. Είχα τεράστια ανάγκη να τους ζήσω λίγο, έχω απίστευτη ανάγκη για ξεκούραση γιατί νιώθω ότι το κορμί μου να με έχει εγκαταλείψει. Τον τελευταίο καιρό έτρεχα στα αγωνίσματα με ψυχή κυρίως και με σώμα ελάχιστα. Έχασα αρκετά κιλά, έχασα 10 κιλά. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν εξοντωτικοί»!

Και πρόσθεσε: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι εικόνα έβγαλα προς τα έξω. Αυτή τη στιγμή θέλω να ξεκουραστώ. Έχω δει κάποια συγκεκριμένα πράγματα από προσωπικές μου συνεντεύξεις. Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος που έφυγα από το παιχνίδι, εκτός του ότι ψηφίστηκα, είναι γιατί εν μέρει το εξέφρασα ότι δεν περνάω καλά και θέλω να βγω. Συναισθηματικά ήμουν πολύ πιεσμένος και φορτισμένος συναισθηματικά»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, love it!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved