Media

Η πρώην σύζυγος του Σχίζα απαντά στην Παναγιώταρου: «Το όνομα μου εμπλέκεται σε τέτοιου επιπέδου...»

Gossip-tv Team

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος με την αποκάλυψη της σχέσης του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα στο χθεσινό (19/5) επεισόδιο του Survivor ο παίκτης επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση τους και μίλησαν on camera στο έπαθλο επικοινωνίας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κλήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση της πρώην συζύγου του Στάθη, δηλώνοντας πως:«Έχω πάρα πολλές δουλειές αυτήν την περίοδο και δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα χ, ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου»

Όπως ήταν αναμενόμενο η πρώην σύζυγος του παίκτη, Άννα Μαρία απάντησε σε αυτό μέσω της δημοσιογράφου, Μάρτζυς Λαζάρου από την εκπομπή, «Love It».

«Ο Στάθης με την Άννα Μαρία έχουν χωρίσει πολλά χρόνια- από το 2016, 2017- και ήταν δική της επιλογή. Από τότε που χώρισαν έχει προχωρήσει ο καθένας στη ζωή του ξεχωριστά. Ο μόνος λόγος που στεναχωρήθηκε ήταν επειδή ο Στάθης δεν είχε μιλήσει στην κόρη τους, κλήθηκε τώρα η Άννα Μαρία να εξηγήσει κάτι το οποίο είναι του Στάθη και λίγο ξαφνιάστηκε. Δεν έχει τίποτα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το παιδί είναι σε μια ηλικία που πηγαίνει σχολείο και μπορεί κάποιος να της μεταφέρει κάτι. Η Άννα Μαρία δεν έχει κανένα πρόβλημα με την προσωπική ζωή του Στάθη, απλά αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς για τα παιδιά μας, δεν θα το κάνει κανένας άλλος. Έχουν εξαιρετικές σχέσεις για το παιδί», είπε η Μάρτζυ Λαζάρου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω.

Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα η Άννα Μαρία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να βάλει ένα τέλος σε αυτό, καθώς όπως αποκάλυψε δέχτηκε πολλά μηνύματα.

Δείτε στην gallery τα όσα έγραψε Άννα Μαρία για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved