Media

Αγγελική Νικολούλη: Ξέσπασε για την υπόθεση της Πάτρας: «Τι είναι αυτά τα πράγματα; Άγριο πολύ...»

Gossip-tv Team

Φως στο Τούνελ: Με την υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου από τον Πύργο, ξεκίνησε την εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής (21-05)

ωστόσο πριν περάσει και στην υπόθεση της Πάτρας, ένιωσε την ανάγκη να πει μερικά πράγματα για τον τρόπο που κάποιοι έχουν διαχειριστεί το θέμα.

«Την έρευνα που ήταν να κάνει η εκπομπή την έκανε, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αν υπάρχει σημαντικός λόγος επανερχόμαστε στη δημοσιότητα αλλά όχι με παραπληροφόρηση και κουτσομπολιό… αυτά είναι απαράδεκτα. Να μιλάμε μέσα από τη δουλειά μας γιατί έχουν χαθεί τρία παιδιά», είπε και συνέχισε ξεσπώντας στον «αέρα» της εκπομπής της.

«Ενώ έχουμε επιστήμονες να κάνουν έρευνες ξαφνικά όλοι έγιναν ερευνητές και ειδικοί. Υπάρχει και έλλειψη σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη. Πρέπει κι εμείς οι δημοσιογράφοι να ξέρουμε πού σταματάμε, δεν θέλω να κάνω την ειδική αλλά νομίζω έχουμε ξεφύγει! Δεν είναι όλα για τα νούμερα. Τι είναι αυτά τα πράγματα, λίγο σεβασμό και στα νεκρά παιδάκια. Για φανταστείτε να είναι και τα τρία από το χέρι της μάνας ε; Άγριο πράγματα, πολύ άγριο», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved