Media

Cash or Trash: Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Μοιραράκη – Το εντυπωσιακό σκηνικό και τα πρώτα της λόγια

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου το νέο παιχνίδι του Star “Cash or Trash” με τη Δέσποινα Μοιραράκη σε ρόλο παρουσιάστριας.

Πρόκειται για μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη και είναι η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30 στο Star και στο Cash or Trash! «Είμαι η Δέσποινα Μοιραράκη έχετε κάτι σπάνιο που θέλετε να το πουλήσετε; Έχετε πάρει στο κατάλληλο μέρος σας περιμένουμε» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Στο Cash or Trash, που έρχεται στο Star για να σας αποκαλύψει την τιμή των μικρών ή μεγάλων θησαυρών και των κρυμμένων κειμηλίων σας!

Παίκτες από όλη την Ελλάδα φέρνουν στην εκπομπή το αντικείμενο, που θέλουν να διαθέσουν προς πώληση. Ένα συλλεκτικό κομμάτι, ένα παράξενο αναμνηστικό άγνωστης προέλευσης και αξίας, κάτι πραγματικά σπάνιο, που ήρθε η ώρα να αξιοποιηθεί και να πάψει να πιάνει απλώς χώρο στη ντουλάπα!

Ποια είναι η διαδικασία, μέσα από την οποία κάθε απλός άνθρωπος μπορεί να κερδίσει χρήματα από ένα σπάνιο αντικείμενο, που έχει στην κατοχή του και μπορεί απλά να σκονίζεται κάπου παραπεταμένο;

Η διαδικασία του Cash or Trash ξεκινάει στο δωμάτιο εκτίμησης. Ο παίκτης μπαίνει στο χώρο με το αντικείμενο του και μαθαίνει χρήσιμες πληροφορίες για αυτό από τον εκτιμητή. Πρόκειται για τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, με εμπειρία στο χώρο των εκτιμήσεων και γνώσεις σε ευρύ φάσμα αντικειμένων.

Ο Θάνος Λούδος είναι ο εκτιμητής του Cash or Trash.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved