Media

The Masked Singer: Το παγωτό μπέρδεψε τους κριτές- Η βοήθεια στους Detectives με την «μαγική μπάλα»!

Gossip-tv Team

The Masked Singer: Η πρώτη εμφάνιση του σημερινού επεισοδίου (21-5) ήταν το παγωτό, το οποίο τους μπέρδεψε όλους, μιας και στην αρχή δεν μπορούσαν να μαντέψουν για το αν είναι άνδρας η γυναίκα. 

Είναι το αγαπημένο παιχνίδι διασκέδασης, το οποίο και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του, μιας και οι τηλεθεατές μπαίνουν στην διαδικασία να μαντέψουν το ποιος κρύβεται πίσω από την μάσκα.

Στο σημερινό επεισόδιο του The Masked Singer, το παγωτό εντυπωσίασε τους Detectives με την ερμηνεία του, μιας και τραγούδησε το "Bad Romance" της Lady Gaga.

Δείτε την εμφάνιση στο παραπάνω βίντεο

Λίγο πριν την έναρξη της εμφάνισης, το παγωτό έδωσε τα πρώτα στοιχεία για το ποιός μπορεί να είναι, με λίγα να είναι εκείνα που καταλάβαιναν οι Detectives. Το μόνο σίγουρο ήταν πως είτε άνδρας ήταν είτε γυναίκα, είχε παιδί και λάτρευε το γάλα καρύδας και την υγιεινή διατροφή.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα Clues:

Mετά από την εμφάνιση είχε έρθει η σειρά για τα σχόλια των τεσσάρων Detectives, τα οποία ήταν επικά, ενώ στη συνέχεια στη σκηνή του σόου εμφανίστηκε μια "μαγική μπάλα", στην οποία οι Detectives μπορούσαν να κάνουν ερωτήσεις και να τους... γράψει την απάντηση. Στο τέλος και μετά από μια απολαυστική συνομιλία με το παγωτό, οι ίδιοι πέρασαν στις πρώτες τους υποθέσεις.

Ποιος/ ποια πίστευαν ότι κρυβόταν πίσω από το παγωτό;

  • Αθηνά Οικονομάκου: Μυρτώ Αλικάκη
  • Ελισάβετ Κωνσταντινίδη: Ματθίλδη Μαγγίρα
  • Νίκος Μουτσινάς: Μπέττυ Μαγγίρα
  • Θοδωρής Μαραντίνης: Ελένη Χατζίδου

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved