Media

Μαυρίκιος Μαυρικίου- Ιλάειρα Ζήση: Για αυτόν τον λόγο αποχώρησαν από το «Asia Express»!

Gossip-tv Team

O Mαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα, μετά την οικειοθελή αποχώρησή τους από το Asia Express, μιας και δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την επιβίωση.

Τους τελευταίους μήνες, το ζευγάρι έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας και ο γάμος τους βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, όταν αποφάσισαν να συμμετέχουν στο Asia Express, είχαν δηλώσει απόλυτα έτοιμοι για τις δύσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν, για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα στις δοκιμασίες του ριάλιτι. Πριν από λίγες ημέρες, η εκπομπή Super Κατερίνα έφερε στο φως της δημοσιότητας την είδηση ότι το ζευγάρι αποχώρησε οικειοθελώς, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend, με την δημοσιογράφο να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πάρα πολύ δύσκολες, τα παιδιά δεν άντεξαν και αποχώρησαν. Έπρεπε να κοιμηθούν σε μια επαρχιακή πόλη, δεν υπήρχαν σπίτια, ήταν παράγκες, δεν είχαν μπάνιο. Τα γνωρίζανε αλλά δεν είχαν φανταστεί ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Το βράδυ έπρεπε να πείσουν τους ντόπιους να τους φιλοξενήσουν»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved