Media

Rouk Zouk Special: Πολύ γέλιο με τη Ζέτα: «Φοβάμαι ότι ο Γιαννιάς δεν έχει καταλάβει το παιχνίδι»

Gossip-tv Team

Rouk Zouk Special: Απόψε (22/5) η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο τραγούδι, τη μουσική και την αισιοδοξία αφού στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια παίκτες ήταν πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες. 

Ανάμεσά τους ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τις συζύγους τους Ελευθερία Παντελιδάκη και Γαλάτεια Βασιλειάδη στη μία ομάδα και η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Νικηφόρος Βυθούλκας και στενοί συνεργάτες και φίλοι τους στην άλλη.

Το γέλιο φυσικά δεν έλειψε από το πλατό από το πρώτο κιόλας λεπτό της παρουσίας των επώνυμων παικτών, με τον Γιαννιά και τον Παπαδόπουλο που συνεργάζονταν το χειμώνα που πέρασε σε νυχτερινό κέντρο να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να κλέβουν την παράσταση με τα πειράγματά τους.

Το θέμα είναι όμως ότι ο Γιώργος Γιαννιάς ήταν μάλλον... απρόθυμος να καταλάβει το παιχνίδι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γύρω του. Κάτι που φάνηκε κάθε φορά που ήταν η σειρά της ομάδας του να παίξει. Κάθε φορά λοιπόν ο τραγουδιστής ρωτούσε αν πρέπει να φορέσει τα... ακουστικά και εκείνος. Τότε ήταν που η Ζέτα Μακρυπούλια, μην μπορώντας να συγκρατήσει το γέλιο της, παραδέχτηκε στη Γαλάτεια, σύζυγο του Γιώργου Παπαδόπουλου πως μάλλον ο Γιαννιάς δεν έχει ούτε στο ελάχιστο καταλάβει το παιχνίδι, άρα και την υποχρέωσή του να φοράει πάντα τα ακουστικά στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού.

Πάντως, οι καλεσμένοι της Ζέτας ήταν πολύ πρόθυμοι να μιλήσουν για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους ή του χαρακτήρα τους, με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να αποκαλύπτει on air πώς ακριβώς είχε γίνει η γνωριμία τους πριν από περίπου επτά χρόνια.
Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved