Media

Χ Factor: Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας στη σκηνή! Η ερμηνεία και τα σχόλια των κριτών!

Gossip-tv Team

Χ Factor: Ο Ιάσονας Παπαδάκης, μικρότερος γιος του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκε στη σκηνή του σόου και μάλιστα ερμήνευσε ένα πολύ μπιτάτο κομμάτι. 

Ο 23χρονος μουσικός δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του διαγωνιζόμενου στο φετινό τάλεντ σόου Borek να είναι εκείνος που θα ερμήνευε το τραγούδι που επέλεξε για να διαγωνιστεί. Ως dj και παραγωγός, ο Borek έκανε κανονικά πρόβες για την εμφάνισή τους με τον Ιάσονα και μαζί χάρισαν ένα υπέροχο και μοναδικό θέαμα.

Ο Ιάσονας δεν αναφέρθηκε καθόλου στην ταυτότητά του την οποία όμως αποκάλυψε σχεδόν αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισής τους ο guest κριτής του αποψινού live, ο Ηλίας Ψινάκης τον οποίο γνωρίζει από μικρό παιδί.

Μάλιστα, ο Ψινάκης με τον Ιάσονα Παπαδάκη είχαν πολλά να πουν για τον Γιώργο Παπαδάκη τον οποίο ο Ηλίας Ψινάκης γνωρίζει πολύ καλά εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι γνωστό ότι ο Ιάσονας, σε αντίθεση με τον έναν αδελφό του, τον Φοίβο ο οποίος ήδη ακολουθεί τα βήματα του πατέρα τους, έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τη μουσική, έχοντας πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες, παγκοσμίως, για πρότυπα. Όπως τον John Lennon που τιμάει δεόντως μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο λογαριασμό του στα social media:

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την εμφάνιση του Ιάσονα Παπαδάκη στη σκηνή του X Factor:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved