Media

Κώστας Κωστόπουλος: Μετά τη νέα καταγγελία, καταθέτει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση!

Gossip-tv Team

Τελευταία εξέλιξη: Μετά τη νέα καταγγελία της Άννας Τσουκαλά κατά του σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός», ο Κώστας Κωστόπουλος καταθέτει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση σύμφωνα με το Πρωινό!

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Έλενα Αθανασοπούλου κατά γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό, «στο φως» έρχονται νέες καταγγελίες για το χώρο του θεάματος.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά, η οποία περιέγραψε τη δική της εμπειρία με το συγκεκριμένο άτομο, και όχι μόνο.

O Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε σήμερα, 23 Μάη πως μίλησε με το περιβάλλον του σκηνοθέτη και: «γνωρίζει τις καταγγελίες και την περίπτωση της Άννας Τσουκαλά και σκοπεύει να κινηθεί νομικά για συκοφαντία, για συκοφαντική δυσφήμιση και δεν ισχύουν όσα λέει…»!

Να σας θυμίσουμε ότι η κυρία Άννα Τσουκαλά είπε στην εκπομπή της Χρηστίδου για τον σκηνοθέτη:

«Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου. Με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε ότι πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστείο. Ο κόσμος γελούσε και εγώ είχα τρελαθεί. Με απέλυσαν από το σίριαλ», είπε για το γνωστό σκηνοθέτη εναντίον του οποίου έχει κινηθεί η Έλενα Αθανασοπούλου.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved