Media

Έντουαρντ Στεργίου: Νέος έρωτας για τον πρώην παίκτη του GNTM- Η αποκάλυψη on air!

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Έντουαρντ Στεργίου βρίσκεται σε νέα σχέση, μιας και εθεάθη στα νότια προάστια με μελαχρινή καλλονή να κάνουν τις βόλτες τους. 

Ο ίδιος ασχολείται ενεργά με το modeling και μάλιστα με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε ότι οι φωτογραφίες... κόβουν την ανάσα!

Τον Έντουαρντ Στεργίου τον γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM, όπου και από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του, μιας και αντιλήφθηκε ότι το μόντελινγκ είναι το επάγγελμα των ονείρων του και ότι μπορεί να τα καταφέρει εξαιρετικά στο μέλλον. Ο ίδιος μάλιστα έχει ξεκινήσει και την διεθνή καριέρα του, με αξιοζήλευτες συνεργασίες στο εξωτερικό.

Το πρωί της Δευτέρας (23-5) στην εκπομπή Breakfast @Star, δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε on air ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο είδε τον Έντουαρντ Στεργίου να κάνει τις βόλτες του στα νότια προάστια, ενώ στο πλευρό του είχε μια μελαχρινή πανέμορφη κοπέλα, με την οποία και κυκλοφορούσαν χέρι- χέρι. Ένας νέος έρωτας είναι μάλλον προ των πυλών...

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved