Media

Survivor: «Πάγωσαν» οι παίκτες με τις ανακοινώσεις του Λιανού για τις μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι!

Gossip-tv Team

Survivor: Σαστισμένοι έμειναν να ακούν τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού οι παίκτες τόσο της Μπλε όσο και της κόκκινης ομάδας. 

Η ξαφνική ίωση που "χτύπησε" την Κόκκινη ομάδα, αρχικά τη Μαίη και στη συνέχεια τον Στάθη, αναγκάζει τους δύο παίκτες να μείνουν εκτός παιχνιδιού. Αυτό όμως σημαίνει αυτόματα ότι οι Κόκκινοι αποδεκατίζονται, γεγονός που φυσικά αποτέλεσε πολύ σημαντική εξέλιξη για να αποφασίσει η παραγωγή πως έπρεπε να αλλάξουν, πρόσκαιρα ίσως, οι κανόνες του παιχνιδιού.

Ο παρουσιαστής, αφού ανακοίνωσε στις δύο ομάδες ότι Μαίη και Στάθης με εντολή γιατρού μένουν εκτός αγωνιστικού χώρου, αποκάλυψε ότι αν κερδίσουν οι τρεις Κόκκινοι που απέμειναν, δηλαδή η Στέλλα, ο Σπύρος και ο Τάλα, δεν θα διεκδικήσουν ατομική ασυλία ενώ αν κερδίσουν οι Μπλε, θα παίξουν παιχνίδι για την ατομική ασυλία όμως θα κερδίσουν μόνο την ασυλία και όχι το δικαίωμα να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη της.

Κάτι που σήμαινε ότι αυτόματα θα είναι δύο και όχι τρεις και πάνω, όπως συνηθίζεται, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα μετά τις αποφάσεις που ανακοίνωσε ο Λιανός.

Δείτε το βίντεο με όσα ανακοίνωσε ο Λιανός:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved