Media

Αντωνά – Αβραμάκη: Αμηχανία στην κοινή τηλεοπτική συνάντηση - Η μεγάλη αλλαγή της Σοφιάννας

Gossip-tv Team

Η Σοφιάννα Αβραμάκη η οποία έγινε γνωστή από το survivor και ακούστηκαν απίστευτα σχόλια για εκείνη και τους συμπαίκτες της, βρέθηκε σήμερα, 24 Μαΐου καλεσμένη στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα!

Το πρωί της Τρίτης η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα » και εμφανίστηκε με ένα διαφορετικό look!

Η Σοφιάννα ανανέωσε το hairlook της, καθώς έκοψε αρκετά τα μαλλιά της!

Η Μπέττυ Μαγγίρα καλωσόρισε τη Σοφιάννα Αβραμάκη στο πάνελ της με την Μαρία Αντωνά να σχολιάζει: «Πάντως είσαι γυναίκα φωτιά, έχει φύγει από το παιχνίδι αλλά το σημάδι σου εκεί έχει μείνει, ακόμα σε συζητάνε».

Να σας θυμίσουμε ότι από τα πρώτα άτομα που είδε η Σοφιάνα ήταν η Μαρία Αντωνά μετά την αποχώρησή της από το survivor!

Μάλιστα, η Σοφιάννα Αβραμάκη είχε πει για τον Άρη Σοϊλέδη στις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, στο love it μετά την αποχώρησή της από το survivor: «Έχει αφήσει υπονοούμενα κι ο Τάκης κι η Βρισηίδα.

Ο μόνος που βγήκε κι είπε ότι σχολίασε κάτι τέτοιο είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος ανέφερε πως το έκανε για τρολ. Κατάλαβε το βάρος της πράξης του κι είπε πως θα αποκαταστήσει την αλήθεια. Ίσως κατευθύνθηκε να τα πει. Και για μια κοπέλα, που είναι ελεύθερη και μπορεί να τη συνοδεύει αυτή η ρετσινιά. Αυτή κουβαλά το μεγαλύτερο φορτίο από όσα έχουν βγει προς τα έξω.

Ο Άρης μέρα νύχτα ξυπνούσε με το δικό της όνομα και μας έχει πει κάθε λεπτομέρεια της σχέσης τους. Την υπεραγαπά κι όλα τα κάνει για την ίδια και την οικογένειά του. Δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, ούτε έχει ειπωθεί κάτι πονηρό ανάμεσά μας. Δεν έχουμε απομονωθεί ποτέ».

Δείτε την πρώτη κοινή τηλεοπτική συνάντηση της Σοφιάννας Αβραμάκη με την Μαρία Αντωνά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved