Media

Ελένη Καστάνη: «Ο άντρας μου ήταν 7 χρόνια μικρότερος. Δεν θέλω ο άλλος να είναι παχουλός»!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Καστάνη είναι απόψε καλεσμένη στην εκπομπή Ανοιχτά, που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια  και μεταξύ άλλων μιλά για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου!

Αρχικά ανέφερε: «Στους έρωτες είμαι πολύ καλή, πολύ αποτελεσματική, στο φλερτ είμαι τέλεια. Τα τελευταία χρόνια είμαι μοναχικό άτομο. Είχα τους καλύτερους άντρες… Ο άντρας μου ήταν ένας λεβέντης από την Κρήτη, κούκλος, εφτά χρόνια μικρότερός μου. Έχω μάλλον μια τάση προς τους νεότερους. Μου αρέσουν οι ωραίοι. Με το σώμα είμαι πολύ φασίστας, δεν θέλω καθόλου να είναι ο άλλος παχουλός γιατί δεν δικαιολογώ και τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να κρατηθώ στο φαγητό και μαγειρεύω και καλά»!

Όσο για τη Σοφία Μουτίδου, είπε: «Κάποια συνάδελφος βγήκε και είπε κάποια πράγματα για μένα, με την οποία δούλεψα μία φορά εγώ, δεν έχω ξαναδουλέψει. Το άφησα να απαντήσει η ίδια η ζωή αν είναι αλήθεια αυτά ή ψέματα. Η κωμωδία έχει ότι μετριέσαι στο δευτερόλεπτο, «γελάσανε με την Ελένη, δεν γελάσανε με μένα. Γιατί γελάνε με την Ελένη»; Το έχω βιώσει κατά κόρον, είναι το μόνο πράγμα που σιχαίνομαι σε αυτή τη δουλειά. Για μένα δεν υπάρχει αυτό, δεν λειτουργώ ποτέ εναντίον των συναδέλφων μου. Αν γύριζα την πλάτη μου, τις περισσότερες φορές θα ήταν καρφωμένα στιλέτα.»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω που προβλήθηκε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved