Media

Super Κατερίνα: Χαμός on air με τις δηλώσεις Μπιμπίλα για Φιλιππίδη: «Μου είχε σταθεί σαν αδερφός»

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τη σχέση που εκείνος είχε μαζί του στο παρελθόν, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σήμερα. 

Η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται, με τις καταθέσεις μαρτύρων να προκαλούν σοκ στην κοινή γνώμη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Super Κατερίνα", με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σχετικά με συμπεριφορές που είχε δεχτεί ο ίδιος από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στην εκπομπή προκλήθηκε μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, με την Κατερίνα Καινούργιου να μην πιστεύει αυτά που ακούει από τον Σπύρο Μπιμπίλα, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές και να τις προσπερνούν οι ηθοποιοί.



Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε χαρακτηριστικά: "Όταν μιλάμε για το παρελθόν, δεν μπορούμε να απομονώνουμε περιστατικά. Ο Περικλής με την στάση του, κάνει τον Πόντιο Πιλάτο. Την περίοδο εκείνη, όταν είχαν κάψει το αυτοκίνητο του Πέτρου Φιλιππίδη, εγώ ήμουν μάρτυρας υπεράσπισής του. Εκείνη την περίοδο, υπήρχαν αντιδράσεις μεταξύ του Πέτρου Φιλιππίδη και του σεναριογράφου. Μετά έκαψαν το αυτοκίνητο του Πέτρου και υπήρχαν και διάφορα τηλεφωνήματα, τα οποία και έδειχναν πρόσωπα, τα οποία τον απειλούσαν. Αλλά τότε κανένας δεν μίλησε.

Ο Πέτρος υπήρξε φίλος μου και μου στάθηκε πολύ στην προσωπική μου ζωή και με στήριξε πάρα πολύ. Υπήρχαν φορές που είχαμε τσακωθεί. Με είχε πιάσει από τον λαιμό και μου έλεγε το ποιός είναι ο πρωταγωνιστής. Δεν πήγε και να με σκοτώσει. Τότε ανεχόμασταν τέτοιες συμπεριφορές. Έχουμε έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση. Μπορεί να με είχε πιάσει από τον λαιμό, αλλά κάποια στιγμή, μου στάθηκε καλύτερα και από αδερφός... Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από πολύ κόσμο γιατί συνέχεια κάτι γινόταν και έπρεπε να μπλεχτεί πάντα κάποιος, να μπει στη μέση, για να τα βρούμε".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα συνέβησαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved