Media

Χατζίδου: Συγκλονίζει on air για το σοβαρό τροχαίο που είχε: «Λίγο έλειψε να καταλήξω σε κολώνα»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με ένα τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες, με το αμάξι της να καταστρέφεται, αλλά με εκείνη να είναι ευτυχώς καλά. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, με την ίδια να έχει σημειώσει μεγάλη καριέρα με την μουσική της.

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @Star και μίλησε στον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα για όλους και για όλα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε το πόσο υπέροχα νιώθει μέσα στην οικογένειά της και τον γάμο της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε εκτενώς και σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε τις προάλλες με το αυτοκίνητό της, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παραβίασε το STOP, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της.

Η Ελένη Χατζίδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα ένα τροχαίο πρόσφατα. Ο άλλος οδηγός βγήκε από το Stop, με πολύ φόρα και δεν σταμάτησε καθόλου την παρέα του. Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Ετεοκλή και ξαφνικά ακούει από μέσα μία κραυγή. “Με τράκαρε με τράκαρε φώναζα”, φαντάσου να ακούς τον άνθρωπό σου εκείνη τη στιγμή. Νόμιζα ότι θα γυρίσει το αυτοκίνητο, με πέταξε και με σταματήσανε δύο σταθμευμένα που ήταν μαζί μου και στο τέλος ένα βαν, όπου ήταν πιο στιβαρό, γιατί αλλιώς είχε κολώνα μπροστά μου. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε από τον δρόμο η σύζυγός του Κώστα Σόμμερ, η Βαλεντίνη και ήρθε να με ρωτήσει αν είμαι καλά. Είχαμε όλοι άγιο, το αυτοκίνητο πάει για ολική, θα μπορούσα να έχω και το μωρό μέσα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved