Media

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για την εξομολόγηση του Νίκου Κοκλώνη στο gossip-tv!

Gossip-tv Team

Η βαθιά εξομολόγηση του Νίκου Κοκλώνη στο gossip-tv και τη Διονυσία Ζαπατίνα αναπαράχθηκε σήμερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου Χαμογέλα και πάλι και η παρουσιάστρια σχολίασε με πολύ τρυφερό τρόπο τις δηλώσεις του. 

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την περίοδο που καταστράφηκε ως επιχειρηματίας κατά την οποία διαπίστωσε πως έμεινε μόνος καθώς είχε χάσει όλα τα χρήματά του.

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε αναφερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια σε εκείνη τη σκοτεινή περίοδο και όπως είπε, είχε νιώσει ταπεινωμένος και φυσικά μόνος σε αυτή τη δύσκολη ανηφόρα. Μάλιστα επεσήμανε πως μετά από την καταστροφή του, έμειναν κοντά του πολύ λίγοι άνθρωποι, γεγονός που τον καθόρισε, όμως δεν τον άλλαξε ως άνθρωπο καθώς συνεχίζει να είναι δοτικός, γνωρίζοντας όμως πως αν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα ξαναπληγωθεί.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σχολιάζοντας τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Κοκλώνη είπε ότι κατά βάθος όλοι μας γνωρίζουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι εκείνοι που μας αγαπάνε και πως πράγματι ο παρουσιαστής πέρασε πολύ δύσκολα τότε, όμως κατάφερε να γυρίσει το... παιχνίδι προς δικού του καλού και έτσι όλα πήγαν καλά.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο πώς σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη στο gossip-tv:

Αν θέλετε να ακούσετε όλη την εξομολόγηση του Νίκου Κοκλώνη στο gossip-tv πατήστε εδώ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved