Media

Η εξομολόγηση της Φιλίνη: «Αν δεν έρθεις στο ξενοδοχείο μην πας το βράδυ για δουλειά, μου είπε»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στην εκπομπή Status στο κανάλι Astra με τον Κωνσταντίνο Καμέα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα metoo και το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από δύο σκηνοθέτες, διευθυντή παραγωγής και κάποιους άλλους που δεν ήταν όμως κάτι τόσο σημαντικό. Ακόμα και όταν ήμουν χορεύτρια σαν κοριτσάκι, μου είχε τύχει. Δεν νομίζω πως υπάρχει γυναίκα, ή και άντρας… Δεν ανακαλύψαμε σήμερα την Αμερική. Η παρενόχληση υπήρχε πάντα, το παν όμως είναι το μέτρο. Φυσικά και για ένα παιδί είναι τραγικό. Θυμάμαι το πρώτο σκηνικό που έζησα, μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και χόρευα στη Νεράιδα. Ήρθε ένας πολύ μεγάλος δημοσιογράφος ξαφνικά και μου λέει «κοίτα να δεις, αν δεν έρθεις αύριο στο τάδε ξενοδοχείο μην πας το βράδυ για δουλειά στη Νεράιδα». Πήγα στο σπίτι και πήγα να πεθάνω από τη στεναχώρια μου».

Και πρόσθεσε: «Δεν είπα κουβέντα και πήγα την άλλη μέρα να μαζέψω τα πράγματα μου. Δεν μου είπε όμως κανείς τίποτα. Είδε λοιπόν ένα παιδί που ήταν στραβάδι και εκείνα τα χρόνια φοβισμένο, όχι όπως σήμερα που τα παιδιά είναι πιο ψυλλιασμένα, αμίλητη και λίγο ντροπαλή. Δεν τον ξαναείδα ποτέ αυτόν».

Και συνέχισε λέγονας: «Μετά από χρόνια έμαθα πως είχε καταστραφεί και ήταν πωλητής στο Παρίσι της Γαλλίας. Ποιος ξέρει τι μπορεί να είχε συμβεί για να φτάσει εκεί. Θα μπορούσε να με εκμεταλλευτεί αν ήμουν ένας άλλος άνθρωπος»!

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved