Media

Αποκάλυψη Μανουσάκη: «Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος εξελέγη δήμαρχος με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας»

Gossip-tv Team

Ο σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια αλλά και το κίνημα Metoo.

O Μανούσος Μανουσάκης αποκάλυψε αρχικά πως έχουν ξεκινήσει να γίνονται κουβέντες για να «επανέλθει» η σειρά «Τμήμα Ηθών» με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω σειρά έκανε ευρέως γνωστό τον Απόστολο Γκλέτσο.

«Όταν εξελέγη δήμαρχος ο Απόστολος με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε ότι το οφείλει σε εμένα. Ήταν πολύ τιμητικό» είπε ο σκηνοθέτης.

Ερωτηθείς για το εάν έχει κουραστεί μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, απαντά πως «η δουλειά του είναι η ανάσα του».

Παράλληλα με την σκηνοθεσία, ο κ. Μανουσάκης απολαμβάνει και την παρέα των ελιών του και δηλώνει χαρακτηριστικά πως «η ελιά είναι ένα ερωτεύσιμο δέντρο, άμα ξεκινήσεις την ελαιοκαλλιέργεια ερωτεύεσαι την κάθε ελιά ξεχωριστά».

Στην ερώτηση για το αν έχει σκεφτεί ποια είναι η αγαπημένη του σειρά, απαντά χαρακτηριστικά: «Η επόμενη σειρά είναι πάντα η αγαπημένη μου, μέχρι την μεθεπόμενη».

Αναφορικά με το κίνημα metoo και για την πιθανότητα να συνεργαστεί με έναν ηθοποιό που έχει εμπλακεί στην υπόθεση, ο κ. Μανουσάκης δήλωσε: «Να ρωτήσετε ένα κανάλι αν θα ήθελε α συνεργαστεί με έναν ηθοποιό που έχει εμπλακεί το όνομά του στο metoo».

«Σε όλους τους χώρους συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, όχι μόνο στο θέατρο» προσέθεσε και επισήμανε πως διογκώνουμε μία ιστορία των τελευταίων 20 χρόνων που αφορά 5 ανθρώπους.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», ο σκηνοθέτης δήλωσε πως και οι ίδιοι περιμένουν πως και πως τη συνέχεια, «γιατί είμαστε θεατές του εαυτού μας.

Αποκάλυψε πως η σειρά θα συνεχίσει ακριβώς από το σημείο όπου ολοκληρώθηκε και πρωταγωνιστής του νέου κύκλου θα είναι ο Όμηρος Πουλάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved