Media

Survivor: Άφωνοι οι παίκτες στο άκουσμα του επάθλου και το ταξίδι στο Μεξικό!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (29-5) παρακολουθήσαμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες των δυο ομάδων ότι μετά από το αγώνισμα, η νικήτρια ομάδα θα ζήσει μια ακόμα μοναδική εμπειρία, με ένα υπέροχο ταξίδι!

Όσο πλησιάζει προς το τέλος του το ριάλιτι επιβίωσης, τα έπαθλα γίνονται όλο και πιο μεγάλα και κάθε ένα είναι και μια μοναδική εμπειρία για κάθε παίκτη, που ίσως μπορεί να μην καταφέρει να ζήσει πάλι κάτι τέτοιο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (29-5) μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες και των δυο ομάδων και σίγουρα ήταν αρκετή για να δώσουν όλοι οι παίκτες το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους στον στίβο μάχης, που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η ομάδα που θα κατάφερνε να φτάσει στους δέκα πόντους θα πήγαινε ένα ταξίδι στο Μεξικό, μια εμπειρία που οποιοσδήποτε θα ήθελε να ζήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Όλοι οι παίκτες έμειναν άφωνοι στο άκουσμα του συγκεκριμένου επάθλου και δήλωσαν ότι θα τα δώσουν όλα στα run τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν αυτό το μοναδικό ταξίδι, που τόσο πολύ θα ήθελαν να ζήσουν. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός είπε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι εκτός του αγωνίσματος, ενημερώνοντας ότι είναι ο τελευταίος από όλους τους παίκτες που ταλαιπωρείται από την ίωση που είχαν και οι προηγούμενοι συμπαίκτες του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved