Media

Θύμα ληστείας στη Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη: «Το ψυχικό κόστος είναι πιο μεγάλο από το οικονομικό»

Gossip-tv Team

Στο εξοχικό της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο εισέβαλαν άγνωστοι αποσπώντας της κοσμήματα αξίας 3.900 ευρώ και χρηματικό ποσό ύψους 8.500€.

Η επιχειρηματίας περιέγραψε στην εκπομπή Live News όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου.

«Το Σάββατο το βράδυ, όσο εγώ ήμουν στο μαγαζί μου, στο σπίτι μου μπήκαν κουκουλοφόροι, όπως με ενημέρωσαν αργότερα για να αποκομίσουν ό,τι μπορούσαν. Στην κρεβατοκάμαρα είχα τα χρήματα με τους μισθούς που θα έδινα στους υπαλλήλους μου. Εκεί βρισκόταν και κάποια προσωπικά μου κοσμήματα, ευτυχώς λίγα», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη και συνέχισε:

«Ευτυχώς που δεν ήμουν μέσα γιατί και το σπίτι είναι σε ένα σημείο το οποίο δεν έχει πάρα πολύ κόσμο. Το θέμα των κλοπών στη Μύκονο βρίσκεται σε έξαρση, αυξάνεται διαρκώς η ασφάλεια του νησιού, όπως έχω ενημερωθεί και από το Αστυνομικό Τμήμα. Κάθε μέρα γίνονται πάρα πολλές κλοπές.

Τα χρήματα για την μισθοδοσία των μαστόρων και μια δική μου καδένα λαιμού και χεριού αλλά είχε και συναισθηματική αξία, ευτυχώς όμως είχαν μπει μόνο στον χώρο της κρεβατοκάμαρας. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ψυχικό κόστος από την απώλεια είναι πιο μεγάλο από το οικονομικό, κάποια πράγματα έχουν συναισθηματική αξία. Με ενημέρωσε μια οικογένεια που μένει δίπλα μου, κάλεσε την αστυνομία γιατί είδαν μια περίεργη κινητικότητα, κατά τις 12 με 12μιση, ήταν άμεση η ανταπόκριση της αστυνομίας».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved