Media

Super Κατερίνα: Έξαλλη η Καινούργιου με αυτά που άκουγε - «Πάτε καλά ρε;»

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της έδειξε την ενόχλησή της για τα κακόβουλα σχόλια που γράφουν μερικοί στα social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media για το ταξίδι της στο Μιλάνο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Η παρουσιάστρια αφού είδε το βίντεο με τις δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα έδωσε την δική της απάντηση σε όλους όσους γράφουν επικριτικά σχόλια και δεν δίστασε να αποκαλύψει και δικές της εμπειρίες.

«Είναι μία κοπέλα με τα παιδάκια της που δεν έχει από πίσω δέκα παρατρεχάμενες που βλέπουμε σε κάποιες άλλες κυρίες που το παίζουν ηθικές, μην ανοίξω το στόμα μου. Ποιον ενόχλησε η κοπέλα, πάτε καλά; Ήθελα να της στείλω το βράδυ και να της πω ‘’ξέρεις τι ακούω καθημερινά’’, ο κόσμος δεν πάει καλά».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το τι τρομακτικά πράγματα ακούω. Παιδιά αν θέλετε τον φθόνο και το μίσος βγάλτε τα εκεί που πρέπει…Θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για αυτό το θέμα. Όταν είχα μιλήσει για την κατάψυξη ωαρίων, μου έστελναν μηνύματα σου ευχόμαστε να μην πιάσεις ποτέ».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved