Media

Ελένη Χατζίδου: Περιέγραψε το τρομακτικό τροχαίο που είχε - «Το όχημα μου καταστράφηκε»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Χατζίδου δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από το τροχαίο ατύχημα που της συνέβη πριν λίγες μέρες. 

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, με την ίδια να έχει σημειώσει μεγάλη καριέρα με την μουσική της.

Η ίδια μίλησε σήμερα (31/5) στην εκπομπή, Happy Day για το αρκετά σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικές ημέρες. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έπαθε τίποτα, ωστόσο το σοκ ήταν μεγάλο.

Η Ελένη Χατζίδου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια ατύχημα, δείχνοντας πλάνα από τη σύγκρουση των αυτοκινήτων.

«Μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να αλλάξει η ζωή σου. Ένας οδηγός πέρασε από Stop και με όλη του την φόρα ξαφνικά ένιωσα ότι κάποιος με τράκαρε. Ήταν κάτω από το σπίτι μου. Αν έτρεχε περισσότερο δεν ξέρω τι θα γινόταν. Με το που είδα ότι είμαι καλά, βγήκα και έτρεξα να δω αν το άλλο αμάξι ήταν εκεί η έφυγε. Βγήκε κι αυτός και ήταν έντρομος. Ευτυχώς δεν ήταν το μωρό μέσα στο αμάξι. Το αμάξι μου καταστράφηκε» τόνισε η Ελένη Χατζίδου.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει και πως την είχε βοηθήσει εκείνη την ημέρα.

«Ήταν αρκετά σοβαρό, το αυτοκίνητο δηλαδή καταστράφηκε, εγώ δεν έπαθα τίποτα, πήρα μαζί μου 2 αυτοκίνητα σταθμευμένα, ευτυχώς δεν υπήρχε πεζός στον δρόμο, δεν υπήρχε ζωάκι, δεν υπήρχε τίποτα που να το πάρω μαζί μου γιατί θα μπορούσε να γίνει κι αυτό... Δεν είχα τη μικρή μαζί μου, αυτά σκεφτόμουν μετά ότι αποφύγαμε τα χειρότερα… Απέναντι ήταν η Βαλεντίνη, η γυναίκα του Σόμμερ, η οποία ήρθε κατευθείαν με το μωρό αγκαλιά και είπε «Τι έγινε Ελένη μου όλα καλά;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved