Media

Αλήθειες με τη Ζήνα: Άγριος καβγάς on air! Σε ρόλο «πυροσβέστη» η Κουτσελίνη

Gossip-tv Team

Αλήθειες με τη Ζήνα: Καβγάς άνευ προηγουμένου στο πλατό της εκπομπής ανάμεσα στον Πέτρο Κουσουλό και τον Γιώργο Καλλιακμάνη για την υπόθεση της Πάτρας και πώς την  έχουν διαχειριστεί!

Αφορμή στάθηκε το τελευταίο περιστατικό με την τσάντα της Τζωρτζίνας να περιφέρεται μέχρι να καταλήξει στα χέρια της ανακρίτριας.

Ο δημοσιογράφος και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ήρθαν σε έντονη διαμάχη, ανταλλάσσοντας στον «αέρα» της εκπομπής βαριές κουβέντες, με τον αστυνομικό να κατηγορεί τον δημοσιογράφο ότι εκμεταλλεύεται τους θανάτους των παιδιών και τον δημοσιογράφο να κατηγορεί την Ελληνική αστυνομία ότι τα έχει κάνει μαντάρα.

«Εγώ είμαι Έλληνας αστυνομικός, εκλεγμένος και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Εγώ μίλησα για εσάς προσωπικά, δεν μίλησα για τους Έλληνες δημοσιογράφος», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καλλιακμάνης με τον Πέτρο Κουσουλό να απαντά:

«Να συνομιλείτε με δημοσιογράφους που σας γλείφουνε! Λυπάμαι που είμαι και φίλος σας και λέτε αυτά τα πράγματα στον τηλεοπτικό αέρα»

Η Ζήνα Κουτσελίνη άδικα προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα αφού οι δυο τους φώναζαν με τον έναν να μιλάει σε έντονο ύφος πάνω στον άλλον.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved