Media

H Ρούλα άκουσε για πρώτη φορά την κεταμίνη στη σειρά Αγγελική του Alpha - Λιάγκας: Έχω ανατριχιάσει

Gossip-tv Team

Το Πρωινό: Μία αποκάλυψη που σοκάρει έκανε η εκπομπή, γεγονός που έκανε τόσο τον Γιώργο Λιάγκα όσο και τη Φαίη Σκορδά αλλά και τους συνεργάτες τους να ανατριχιάσουν!

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν στην εκπομπή, η Ρούλα Πισπιρίγκου άκουσε για πρώτη φορά για την ουσία της κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας μέσα από τη σειρά Αγγελική που παρακολουθούσε μανιωδώς.

Η σειρά προβαλλόταν με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 2020-2021 και μάλιστα στην εκπομπή Το πρωινό προβλήθηκε η σκηνή από την Αγγελική όπου δύο ηθοποιοί μιλούν για την κεταμίνη και ο ένας ζητάει από τον άλλον να προμηθευτεί από κτηνίατρο.

Αυτή η σκηνή προβλήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 2020, είκοσι μέρες πριν βρεθεί στον υπολογιστή της Ρούλας η αναζήτησή της για την συγκεκριμένη ουσία.

Όπως επισημάνθηκε επίσης στην εκπομπή, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αυτή η αποκάλυψη για την πορεία της έρευνας της υπόθεσης, όμως είναι ένα στοιχείο που θα μπορούσε να προστεθεί μέσα στις τόσες αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved