Media

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο και ο παίκτης που αποχωρεί!

Gossip-tv Team

Survivor Spoiler: Μπλε και κόκκινοι θα ριχτούν ξανά στη μάχη για να κατακτήσουν το αποψινό έπαθλο και φυσικά οι μάχες που θα δοθούν στον αγωνιστικό χώρο θα είναι έντονες!

Στο μεταξύ βέβαια, μακριά από τον αγωνιστικό χώρο, οι ίντριγκες και οι καβγάδες δεν λείπουν με τη Βρισηίδα να ρίχνει τα καρφιά της για τους Κόκκινους οι οποίοι δεν ξεχνούν να της υπενθυμίζουν πόσο αυθάδης είναι.

«Ελπίζω να είναι πιο ήρεμος αυτή τη φορά ο κόκκινος πάγκος με την πάρτη μου γιατί χωρίς να τους κάνει κάτι όλο μου επιτίθονται. Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά, να μου σπιλώσουν το όνομα γιατί ξεκινάμε στο ατομικό και ξέρουν ότι έχω μείνει τέσσερις φορές από το κοινό και είμαι μια παίκτρια που αγαπάει το κοινό» τη βλέπουμε να λέει στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

Όλοι πάντως έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας που είναι και πάλι πολυπόθητο.

Ποια ομάδα θα κερδίσει; Κόκκινοι ή Μπλε; Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, οι Μπλε θα συνεχίσουν το σερί των νικών τους απολαμβάνοντας και αυτό το έπαθλο, μετά και τη νίκη τους στο έπαθλο επικοινωνίας χθες. Όπως κάθε Spoiler βέβαια, το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Όσο για τον παίκτη ή την παίκτρια που αποχωρεί ανάμεσα στους Σπύρο Μαρτίκα, Στέλλα Ανδρεάδου και Μαίη Εμμανουηλίδου που είναι υποψήφιοι για να επιστρέψουν στην Ελλάδα, φαίνεται πως ο Σπύρος θα καταφέρει για δέκατη φορά να κατατροπώσει τους αντιπάλους του.

Έτσι η αποχώρηση θα είναι γένους... θηλυκού με την Στέλλα Ανδρέαδου σύμφωνα με το spoiler που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, να λέει αντίο στον Άγιο Δομίνικο και τους συμπαίκτες της.

Δείτε παραπάνω το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved