Media

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η επικοινωνία με την Αντωνά και η αποκάλυψη για Σοφιάννα και Άρη

Gossip-tv Team

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του και την επιστροφή του στην Ελλάδα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Love it».

Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με την Μαρία Αντωνά αλλά και στον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη εξηγώντας πως τους είχε προστατεύσει από τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Συγκεκριμένα ο make up artist δήλωσε:«Μίλησα με την Μαρία Αντωνά γιατί είμαι πάρα πολύ τίμιος και όταν βγήκα την πήρα προσωπικά εγώ και της είπα ότι επειδή είδα τι διαστάσεις πήρε το θέμα θα ήθελα να σου πω κάτι. Αυτά που είπα υπάρχουν, τα είδα, τα είπα με πάρα πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Με πολέμησες πάρα πολύ και δικαιολογήθηκε. Ο Άρης έχει έπαρση και πολύ ηγετικό χαρακτήρα»

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:«Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω “σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…” και τον προστάτευσα τον Άρη».

Τέλος, ο ίδιος έθεσε ένα ερώτημα λέγοντας:«Κι επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ο Άρης έμαθε όλα αυτά που έλεγα γιατί μετά γίναμε κολλητοί και ήρθε κοντά μου;».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved