Media

Αποκαλυπτική η Μπέττυ Μαγγίρα:«Το διέγραψε η μνήμη μου για να μπορέσω να προστατευτώ.Είναι τρομερό»

Gossip-tv Team

H Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τη συνέντευξη του Λάμπρου Φισφή, αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον στραβισμό και το bullying που δέχθηκε!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα, ανέφερε: «και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που έχω αποβάλλει ότι κακό υπήρξε στη ζωή μου από την άποψη του bullying. Γιατί και εγω έχω δεχθεί bullying, όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό και το ένα μου μάτι ήταν εδώ ενώ το άλλο ήταν εδώ. Μου έκλειναν το μάτι το καλό για να δυναμώσει το άλλο και να κεντράρει, φορούσα γυαλιά, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη και με φώναζαν Αιθιοπία, Μπετόβεν».

Και πρόσθεσε: «Το μυαλό μου, λοιπόν, για να αντέξει να ξεπεράσει αυτό που ζούσα το διέγραψε. Δηλαδή έχω ένα κενό μνήμης από την πρώτη δημοτικού μέχρι και την τετάρτη δημοτικού. Θυμάμαι κάποια χαρακτηριστικά στο νηπιαγωγείο»

Και πρόσθεσε: «Φαντάσου τι άκουγα! Ήμουν πολύ αδύνατη, Αιθιοπία, Μπετόβεν, τα πάντα… Το έχει αποβάλλει η μνήμη μου. Το διέγραψε για να μπορέσω να προστατευτώ σαν παιδί. Είναι τρομερό»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved